Våra Samarbetspartners

Våra Samarbetspartners


Vi på Go to the US har ett brett kontaktnät och jobbar med noggrant utvalda partners för att skapa goda förutsättningar för våra elever.JRM Skates and Skills

JRM Skates & Skills är mest kända för sin skridskoutveckling. JRM:s metodik utgår från det ”låga sittet” med koordination, balans, smidighet, intensitet och styrka. Utanför komfortzonen är ledordet. JRM jobbar med spelare via sina mycket populära camper, men även med spelare individuellt. JRM jobbar även med beteendeprofilering samt individ -och grupputveckling. Got to the US kommer under sommaren att närvara vid JRM:s olika camper för att hjälpa intresserade spelare att ta steget över till Nordamerika.


Celsiusskolan  och Upplands Idrottsförbund

Celsiusskolan är Sveriges största Idrottsgymnasium. ”Celsiusskolan har av Skolverket och Riksidrottsförbundet godkända Nationella Idrottsutbildningar (NIU) för elitsatsande idrottsungdomar i hela 19 olika idrotter. Amerikansk fotboll och golf finns även som Riksidrottsgymnasium (RIG).” Vi på Go to the US har genom åren haft svenska elever som åkt till USA från Celsiusskolan samt även tagit emot utländska elever till gymnasiet i Uppsala.


Michael Nylander

Michael Nylander är en av grundarna till College Hockey Camp, en av Go to the US viktigaste samarbetspartners inom hockey. Efter sin långa NHL-karriär med över 900 matcher i ligan har Nylander en ovärderlig kunskap om hockeyn i USA på alla nivåer.


Janne Löfgren

Janne Löfgren är en mångårig ledare från Västerbottens TV-pucklag. Förra säsongen ledde han laget till slutseger i den TV-sända finalmatchen. Löfgren har tidigare varit verksam i Björklöven och Teg. Löfgren är en viktig samarbetspartner för Go to the US i Norrland.


Patric Larsson

Patric Larsson är sportchef i Tingsryd. Larsson var tidigare spelarrådgivare för en rad duktiga hockeyspelare. Är pappa till NHL-proffset Oliver Ekman-Larsson. Genom åren har vi skickat smålänningar till USA och placerat amerikaner i Småland med Larssons hjälp.Kontakta oss: 070 397 85 95     info@gototheus.se