Frida Berglund

Frida befinner sig just nu på Hawaii!

Frida Berglund befinner sig just nu på Hawaii för High School-studier och simning. Hon har dessutom en blogg med fantastiska bilder, som ni hittar en länk till längst ned på sidan.

Hur har du det?

Jag har det otroligt bra, trivs som fisken i vattnet, många nya vänner både inom simningen och skolan.

Eftersom skolan arrangerar aktiviteter under helgerna passar jag och mina kompisar på att signa upp oss på varenda en. Första helgen var vi på hike vid South Point och Green Beach. Förra helgen var det mountainbike i Mauna Kea, en mycket tuff tur men så vackert och kul. I helgen har jag signat upp mig på ytligare en hiking tur, denna gång en tre dagars, en MYCKET tuffare och en längre men också mycket vackrare.

Det är ganska mycket simning för tillfället eftersom High School Season har satt igång vilket innebär mycket tävlingar på senaste tiden.

Spenderade hela min Thanksgiving med min nära kompis Karly och hennes familj (som för övrigt är min coach dotter). Vi hade träning under de 6 lediga dagarna men vi gjorde annat också som att spendera dagar på stranden, shoppa och äta mycket gott

Skolan erbjöd en resa till Kuai under thanksgiving för alla boarders, vilket många av mina kompisar åkte på. De verkar ha haft mycket kul.

Läs Fridas blogg här:

http://frajdainhawaii.blogg.se/