Om Go to the US

Vi är experter på studier och idrott i Nordamerika och har ett brett kontaktnät över hela kontinenten. Vi samarbetar med privata High Schools i USA. Tack vare detta samarbete kan vi hålla väldigt hög standard vad det gäller studier på andra sidan Atlanten.

Om Go to the US

Vill du studera på High School längre än ett år – kanske under hela din gymnasietid – erbjuder vi dig det.

Hos oss är varje individ unik; det är du som bestämmer och valmöjligheterna är många. Vi har tre olika program för att du ska hitta det som passar just dig.

01

Utlandsstudier med idrottsprofil

Kombinationen studier och idrott är vårt signum. Vill du spela golf i Florida, åka skidor i Colorado, spela amerikansk fotboll i Texas eller lira fotboll i Kalifornien? När du åker med oss är möjligheterna oändliga. Vi kan erbjuda skolor för dig som idrottar på elitnivå eller för dig som har idrotten mer som en hobby. Hos oss är allt möjligt!

02

Utlandsstudier på privatskola

Har du alltid gillat hockeyn i Nordamerika? Vår största idrott är hockey och vi har många bra alternativ för dig som vill gå motsvarigheten till Hockeygymnasium i USA. Det unika med hockeyn, jämfört med andra sporter i USA, är att det finns en väl fungerande klubblagsverksamhet som är väldigt lik det upplägg vi har i Sverige.

03

Utlandsstudier på privatskola

Vårt mest exklusiva program där du blir placerad på någon av de mest prestigefyllda skolorna i USA. Dessa skolor håller högsta klass inom studier och boende. Du väljer fritt vilken del av USA som är intressant för dig att bli placerad i. Den här typen av skolor ger dig chansen att utvecklas inom en rad specialområden som till exempel konst, dans, musik och teater. Vi skräddarsyr dina studier efter dina önskemål.